Etusivu

Mikä on pihasuunnitelma?

Pihasuunnitelmassa otetaan huomioon puutarhan eri osa-alueet asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Pihasuunnitelma on kokonaisuus, joka sisältää mm. kasvilajit & määrät, istutusalueet, kulkuväylät, oleskelualueet, pihan muodot & -rakenteet, kovat ja pehmeät pinnat, valaistussuuunnitelman ja muut detaljit. Pihasuunnitelman avulla piha on helppo toteuttaa. Me tunnemme materiaalit ja kasvit. Luomme paratiisin niin pienestä kuin suurestakin pihasta.

Miksi pihasuunnitelma kannattaa tehdä?

Kaunis piha kuuluu kaikille. Hyvin suunniteltu ja toteutettu piha on pitkäntähtäimen investointi, joka tuo viihtyisyyttä ja lämpöä pihaasi usean vuoden ajan. Puutarha on kuin olohuoneen jatke. Suunnitelijan avulla saat pihastasi kerralla toimivan ja viihtyisän kokonaisuuden. Lisäksi talon arvo nousee kauniin pihan myötä. Pihasuunnitelma on kokonaisuus, joka vähentää epäonnistuneita kokeiluja. Pihasuunnitelma ei ole kallis, vaan sen avulla pysyt budjetissa tarkkojen kasvien ja muiden materiaalimääritysten avulla.

Pihasuunnitelman kustannus on vain pieni osa pihan rakentamisen kokonaiskustannuksista.

"Kaunis piha tuo luonnon kotiisi"

Kenelle pihasuunnitelmaa suositellaan?

Pihasuunnitelma voidaan toteuttaa niin pienille kuin suurimmillekin pihoille. Myös pienestä rivitalon pihasta voidaan luoda upea kokonaisuus. Kaunis ja viihtyisä kotipiha kuuluu kaikille, se ei ole ainoastaan luxus-herkku.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ, JA NAUTI IHANASTA PIHASTASI! KYSY NYT TARJOUSTA PIHASUUNNITELMASTA!

yritys logo iso

Yhteystiedot

Puutarhasuunnittelu-Trädgårdsplanering LINDÉN

040 - 529 4486

Vannetie 24 B
00430 Helsinki

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Y-tunnus: 2279176-3

contact

  • kuva 2
  • kuva 4
  • kuva 6
  • kuva 5

Toteutus: IdeaXi