Framsida

Vad är en trädgårdsplan?

En trädgårdsplan beaktar olika delar av trådgården i enlighet med kundens önskemål och behov. Planen är en helhet som innehåller bland annat växtarter och antal, områden för planteringar, gångar, rekreationsområden, gårdens utseende och struktur, hårda och mjuka ytor, placering för belysning mm, Med hjälp av en trädgårdsplan är det lätt att bygga upp en sådan gård man vill ha. Vi känner till materialen och växterna. Vi kan göra ett paradis av både små och stora trädgårdar.

Varför lönar det sig att göra en trädgårdsplan?

En vacker trädgård är allas rätt. En väl planerad och förverkligad gård är en investering på långsikt som skapar värme och trivsel i många år. Trädgården är som en förlängning av vardagsrummet. Med hjälp av en planerare får du med en gång en fungerande och trivsam helhet. Dessutom höjer en vacker trädgård fastighetens värde.

En trädgårdsplan är en helhet som minskar antalet misslyckade experiment. Planen är i verkligheten inte dyr, utan den hjälper dig att hålla budgeten tack vare noggranna val av växter och material.

Kostnaderna för en trädgårdsplan är bara en liten del av helhetskostnaden för att bygga en trädgård.

"I en vacker trädgård har du naturen hemma"

För vem rekommenderas en trädgårdsplan?

En trädgårdsplan kan göras för både mindre och större gårdar. Också en radhusträdgård kan bli en effektfull helhet. En vacker och trivsam trädgård kan alla ha, den är ingen lyx som är bara få förunnad.

TA KONTAKT OCH NJUT AV DIN UNDERBARA TRÄDGÅRD! BE MODIGT OM EN OFFERT PÅ EN TRÄDGÅRDSPLAN!

Ta kontakt

Puutarhasuunnittelu-Trädgårdsplanering LINDÉN

040 - 529 4486

Vannetie 24 B
00430 Helsinki

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

FO-nummer: 2279176-3

  • kuva 4
  • kuva 2
  • kuva 6
  • kuva 5

Toteutus: IdeaXi